Hogyan rajzoljunk – bármit – krumpliból? * How to draw – anything – from a potatoe?

Simple snowman

Hogyan rajzoljunk hóembert?

Olyan jó tágas ez az oldal, hogy beférnek a “nem-origami” dolgaim is. Mit szólnátok néhány rajzolós ötlethez?

This webpage is so spacy – comparing with the old one – so i can show some “non-origami” works too. What about some HOW TO DRAW pages?

rajz-tunder-text

Ez a tündérke például a Dörmögő Dömötör gyerek-magazinban jelent meg. Ehhez kapcsolódóan készítettem egy rejtvény-oldalt is.

This HOW TO DRAW A FAIRY page was published in the Dörmögő Dömötör children monthly, and also made a puzzle game page with this little fairy.

How to draw: little owl?

Hogyan rajzoljunk kisbaglyot?

A kisbagoly rajzolós oldal az után született meg, hogy elkészítettem a guriga-bagoly figurát Vininek, az unokámnak. Londonban voltam éppen, onnan küldtem haza a képeket, – és amint jól látszik, az “utazós” netbook-omon nem tudom átállítani a billentyűzetet magyar ékezetesre. Azért megértitek, ugye. A kisbagoly népszerű figura volt, készült vele egy kitalálós rejtvény-oldal is.

The How to draw a little owl page was made while i was in London, babysitting my grandson Vini. First i made a tube-owl, as a toy  – and made photo-steps about it. Then i made this How-to-draw page – and finally i made a puzzle game page too. Well, the owl is a really good figure!

Now, let me show a few HOW TO DRAW pages, published in the last years.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Secured By miniOrange